Хто пропонує VPS на HDD?
Хто пропонує VPS на HDD?
Хто мав справу з VPS на HDD від HostZealot? Цікавить, наскільки ці рішення стабільні на практиці і чи дійсно вартують своїх грошей? У мене невеликий проект, якому не критична швидкість, але важлива безвідмовна робота. Чи справді такі сервери підходять для тривалого використання і чи не виникають проблеми з доступом або збереженням даних? Потрібен варіант на постійній основі, тож не хотілося б натрапити на підводні камені.
Re: Хто пропонує VPS на HDD?
Я вже понад пів року користуюсь VPS з HDD від HostZealot — брав саме через вартість, бо на старті проекту бюджет був дуже обмежений. За цей час не помітив жодних серйозних збоїв, сервер працює стабільно, навіть під навантаженням. Так, швидкість трохи нижча, ніж на SSD, але для моїх задач (архіви, резервні копії, бази з невисоким трафіком) цього цілком вистачає. Якщо проект не потребує миттєвої обробки запитів — цілком нормальний варіант.
- skibidiMAN
У мене досвід схожий — беру VPS з HDD вже вдруге, перший сервер пропрацював більше року без жодного критичного падіння. Переїхав на інший тариф у них же, коли проект трохи виріс. Вибрав HDD знову, бо не бачу сенсу переплачувати за SSD, якщо завдання цього не вимагають. Підходить для внутрішніх сервісів, CRM або простих сайтів. Плюс — техпідтримка адекватна, реагують швидко.
-
HostZealot пропонує VPS з HDD дисками для тих, хто потребує економного рішення для зберігання даних. Ці сервери підходять для малих та середніх проектів, де швидкість доступу до даних не є критичною, але важлива стабільність і низька вартість оренди.