Цирк на дроті
-
Цирк на дроті
1 грудня Фелікс Редька буде виступати в Ужгороді зі своєю новою програмою «Цирк на дроті»! Я бачив кілька його виступів і мушу визнати, що він один з тих, хто реально не боїться піднімати гострі теми. Пам'ятаєте його «Стендап у бомбосховищі»? Це був справжній удар по стереотипам. Думаю, цей концерт теж буде на висоті. Як думаєте, чи варто піти?"
-
Re: Цирк на дроті
Його стиль дуже прямолінійний, він не боїться жартувати про те, що інших би змусило здригнутися. Особливо круто, що він це робить так, що навіть найболючіші моменти здаються смішними. Мені його виступи допомогли тримати себе в руках, коли було важко через всі ці події останніх років. Його тур Україною — це шанс для нас всіх трохи розвантажити мозок і посміятися над тим, що зазвичай нас нервує. До того ж, він не просто жартує, а й демонструє неймовірну майстерність у тому, як це робить.
-
Мені завжди подобалися ті коміки, які не бояться говорити про те, що інших лякає. А Редька — один з таких. Його конфлікт з Фаріон лише додав йому популярності, бо він вміє залишатися собою, навіть коли тиск з усіх боків. Я пам’ятаю його жарти з подкасту «Комік плюс Історик» — було відчуття, що він якось примудряється балансувати між гумором і серйозною критикою. Це вміння ставити ситуації на сміх допомагає пережити складні часи. Якщо його нова програма стосується нашого нестабільного сьогодення, то вона точно буде актуальною для всіх нас.
-
Під час війни і нестабільності ми всі шукаємо способи підтримати свій емоційний стан, і гумор — це один із найкращих ліків. До речі, круто, що він адаптує свої виступи до реалій країни: повітряна тривога — і відразу оголошують алгоритм дій зі сцени. Це говорить про те, що він не тільки жартує, а й розуміє, наскільки серйозна ситуація. Я вже купив квитки на його виступ у Києві, тому Ужгород вам випав шанс теж зарядитися позитивом. Це буде емоційна гойдалка, я впевнений!