Total War: Attila
- skibidiMAN
Total War: Attila
Привіт усім! Хотів би дізнатися про вашу думку щодо гри "Total War: Attila". Я недавно придбав її, але ще не почав грати, бо хочу спершу зрозуміти, на що варто звернути увагу. Слухав, що в цій грі є багато нововведень у порівнянні з попередніми частинами серії. Наприклад, система епідемій та погані умови для ведення війни внаслідок глобального потепління. Чи дійсно ці елементи впливають на геймплей? Яка фракція на ваш погляд найцікавіша для початку гри? І які стратегії ви б порадили для успішного проходження кампанії?
-
Re: Total War: Attila
Я граю в неї вже кілька кілька років і можу сказати, що система епідемій та зміни клімату справді додають більше викликів, ніж у попередніх іграх. Наприклад, якщо твоє населення страждає від голоду, це може призвести до повстань. А стосовно фракцій, я рекомендую спробувати Гунів. Вони мають чудову мобільність і здатні швидко атакувати, що дозволяє проводити агресивну кампанію. Також їхня механіка наганяє страх на супротивників, що робить їх досить сильними. Щодо стратегій — варто звертати увагу на економіку і будівництво, щоб мати змогу утримувати армії. Спочатку грати обережно, поки ти освоїшся з механікою.
- skibidiMAN
Гуни звучать цікаво, особливо їхня агресивна тактика. Я чув, що в цій грє ще значна роль приділяється дипломатії. Як ви вважаєте, варто зосередитися на укладенні альянсів чи на військових діях? Можливо, у вас є якісь хитрощі для ведення переговорів з іншими фракціями? Також цікаво, чи існують якісь особливі механіки для розширення території, адже я б не хотів зупинятися на одній області, а планую активно завойовувати нові землі. Чи є ризики, коли ти сильно розширюєшся, наприклад, виникнення внутрішніх проблем?
-
Варто пам’ятати, що більшість фракцій дотримується власних інтересів. Я б порадив спочатку укладати союзи з слабшими державами, щоб мати більше союзників у разі війни. Це дає можливість розширити свої території, не побоюючись одразу великої агресії. Проте, не забувай, що коли ти розширюєшся, може зростати невдоволення серед населення, що призведе до бунтів. Залишай частину армії для контролю над новими територіями, поки не стабілізуєш ситуацію. Будь готовий до зовнішніх загроз, адже сильні сусіди не завжди залишаться нейтральними! Гра дуже захоплююча, тож насолоджуйся!