Де можна якісно зробити підтяжку грудей?
Де можна якісно зробити підтяжку грудей?
Вітаю! Збираюся робити підтяжку грудей після втрати об'єму після вагітності. Скільки часу займає відновлення? І чи боляче під час операції? Буду рада, послухати ваш досвід.
-
Re: Де можна якісно зробити підтяжку грудей?
Моя дружина робила підтяжку грудей після годування. Операція сама по собі не була болісною, оскільки вона була під анестезією. Післяопераційний період, звісно, не був із приємних — перші два тижні довелося носити спеціальний бандаж і не піднімати руки. Але вже через кілька місяців результат став просто чудовим, і вона дуже задоволена.
У моїй ситуації підтяжка грудей була вкрай необхідною після сильного обвисання. Реабілітація тривала до 2 місяців. Спочатку були легкі болі, але знеболюючі ліки допомогли швидко зняти дискомфорт. Лікар попереджав, що потрібно відновлюватися поступово. Я залишилась дуже задоволена результатом, груди виглядають чудово.
- skibidiMAN
У моєї сестри була складна ситуація, їй потрібно було замінити імпланти і зробити підтяжку грудей. Вона зверталась в клініку TRUE BEAUTY і хоче поділитись своїм досвідом. Заміна імплантів https://truebeauty.com.ua/plastichna-hi ... oplastika/ пройшла чудово, лікар був дуже уважним і підтримував її на всіх етапах.Петрович писав: ↑Вів грудня 03, 2024 10:39 am У моїй ситуації підтяжка грудей була вкрай необхідною після сильного обвисання. Реабілітація тривала до 2 місяців. Спочатку були легкі болі, але знеболюючі ліки допомогли швидко зняти дискомфорт. Лікар попереджав, що потрібно відновлюватися поступово. Я залишилась дуже задоволена результатом, груди виглядають чудово.
Вона побоювалась реабілітації, але все пройшло набагато легше, ніж вона очікувала. Результат повністю її влаштував: груди стали підтягнутими, а форма значно покращилась. І дуже важливо, що в клініці дбають про комфорт на всіх етапах. Вона щиро рекомендує цю клініку!