Де взяти гроші до зарплати? Хочу новий смартфон.

Корисні поради для батьків, обговорення дитячих установ, навчальних та позашкільних занять.
skibidiMAN

Де взяти гроші до зарплати? Хочу новий смартфон.

Повідомлення skibidiMAN »

Привіт всім. Маю до вас питання — може, хтось порадить щось дієве. Хочу купити новий смартфон, бо мій уже зовсім не тягне нічого, навіть банальні додатки гальмують. Дивився в магазинах — є непогані варіанти, але як завжди, усе в розстрочку або дорого. Зарплата лише за два тижні, а акція на телефон діє до кінця тижня. От і думаю, де можна швидко позичити гроші без зайвих паперів, щоб не морочити голову друзям чи колегам. Цікавить саме щось оперативне, бажано з мінімумом перевірок. Дякую наперед за ідеї.
julianna

Re: Де взяти гроші до зарплати? Хочу новий смартфон.

Повідомлення julianna »

Привіт! Розумію твою ситуацію, я сама нещодавно шукала щось подібне, тільки в мене була інша мета — купити пилосос, бо старий згорів. Що можу сказати — зараз є багато сервісів типу мікрокредитів. Але уважно читай умови! Бо іноді береш "без відсотків", а потім виявляється, що відсотки є, просто вони "після". Якщо тільки на кілька тижнів, то це норм, але не затягуй. І ще дивись, щоб не було прихованих платежів або страховок. Краще всього брати у перевірених або в нових компаній, які ще не встигли набратися негативних відгуків. Бо старі іноді борзіють. Успіху з покупкою!
Кульбаба

Повідомлення Кульбаба »

Слухай, я в такому випадку завжди беру через Монобанк — в них є оця штука "покупка частинами". Не реклама, чесно, просто зручно. Але там маєш бути їхнім клієнтом і щоб рейтинг норм був. А якщо ні — то є ще штуки типу кешу від МФО. Головне, щоб швидко давали. Ти глянь, може, є якісь нові сервіси, бо старі вже задовбали — то фотку з ложкою просять, то ще якусь дурню. А нові, поки репутацію набирають, можуть реально зручніше все робити. Ну і, само собою, якщо точно знаєш, що повернеш швидко, то проблем не буде.
АндрійПотужний

Повідомлення АндрійПотужний »

Я якраз минулого місяця теж хотів купити новий телефон мамі на день народження. І теж зарплата затримувалась, а акція в магазині закінчувалась за пару днів. Перелопатив купу варіантів, і врешті вирішила спробувати нове МФО — Limon Credit https://limon-credit.com.ua/uk/ Це не банк, а саме фінансова компанія, яка працює онлайн і надає мікропозики до 15 000 грн. Я зайшов на сайт, швидко зареєструвалась, завантажила фото паспорта й ІПН, і за 15 хвилин уже мала гроші на карті. До речі, перший кредит вони дають під 0,01%, що мене приємно здивувало. І все реально було без "підводних каменів". Гроші прийшли миттєво. Ще плюс — у них прозора система, не треба телефонувати або ходити в офіс. Так що якщо шукаєш щось швидке і без зайвого стресу — раджу звернути увагу. Але, звісно, поверни вчасно — це важливо.

Зображення
Відповісти