Де в Україні зареєструвати домен?

Огляд новинок техніки, поради з вибору гаджетів і обговорення останніх технологічних трендів.
Олень

Де в Україні зареєструвати домен?

Повідомлення Олень »

Шукаю хорошого українського реєстратора доменів. Хочеться підтримувати локальний бізнес, але при цьому отримати якісний сервіс. Може, хтось знає надійні компанії, які не підводять? Порівнював кілька, але поки що сумніваюся. Куди варто звернутися в Україні?
АндрійПотужний

Re: Де в Україні зареєструвати домен?

Повідомлення АндрійПотужний »

З українськими реєстраторами працюю давно, бо для локальних проектів це зручно: підтримка на місці, швидкий зв’язок. Єдине, раджу уточнювати, як швидко вони відповідають на запити у вихідні чи свята. Деякі працюють тільки в робочі дні, і це може бути проблемою.
Петрович

Повідомлення Петрович »

Для мене важливо, щоб український реєстратор пропонував різні зони доменів. Наприклад, окрім популярних ".ua", часто потрібні міжнародні ".com" або ".org". Перед тим як вибрати, перевіряю, чи є якісь знижки для першого року реєстрації, бо так можна заощадити на старті.
skibidiMAN

Повідомлення skibidiMAN »

Петрович писав: Чет листопада 21, 2024 9:25 am Для мене важливо, щоб український реєстратор пропонував різні зони доменів. Наприклад, окрім популярних ".ua", часто потрібні міжнародні ".com" або ".org". Перед тим як вибрати, перевіряю, чи є якісь знижки для першого року реєстрації, бо так можна заощадити на старті.
Теж довго шукав, куди звернутися, бо хотілося підтримати саме український бізнес. Із варіантів, які спробував, найбільше рейтинг українських реєстраторів доменів https://rating-hostings-top10.com.ua/domains/ з цього сайту. Обрав для себе класний сервіс, який часто навіть у західних реєстраторів не знайдеш.
Що особливо сподобалося, що в них завжди актуальні акції й знижки на популярні доменні зони. Мені треба було зареєструвати кілька .ua доменів, і я дуже приємно здивувався цінам. Плюс з підтримкою можна спілкуватися українською, ніяких мовних бар’єрів. Ще помітив, що вони швидко реагують на запити.
Наприклад, якщо треба щось перенести чи зробити якісь технічні правки, тобі не доведеться чекати тиждень. Це круто, бо часом вирішувати питання треба прямо зараз.

Зображення
savchuk

Повідомлення savchuk »

Краше обрати .com чи .ua користувався обома, .com подобається більше, бо він міжнародний. Для локального бізнесу(якщо не збираєтеся продавати за кордон) підійде .ua. Домене ім'я потрібно відразу продумати, бо потім щоб його змінити потрібно буде ще раз платити, обрати можна з вільних, в інтернеті можна знайти посилання де ви зможете подивитися які вільні(якщо почнете вводити бажане і'мя домену).
Відповісти