Де можна якісно зробити підтяжку грудей?

Обговорення здоров'я, лікарські рекомендації, відгуки про медичні заклади та послуги.
Олень

Де можна якісно зробити підтяжку грудей?

Повідомлення Олень »

Вітаю! Збираюся робити підтяжку грудей після втрати об'єму після вагітності. Скільки часу займає відновлення? І чи боляче під час операції? Буду рада, послухати ваш досвід.
АндрійПотужний

Re: Де можна якісно зробити підтяжку грудей?

Повідомлення АндрійПотужний »

Моя дружина робила підтяжку грудей після годування. Операція сама по собі не була болісною, оскільки вона була під анестезією. Післяопераційний період, звісно, не був із приємних — перші два тижні довелося носити спеціальний бандаж і не піднімати руки. Але вже через кілька місяців результат став просто чудовим, і вона дуже задоволена.
Петрович

Повідомлення Петрович »

У моїй ситуації підтяжка грудей була вкрай необхідною після сильного обвисання. Реабілітація тривала до 2 місяців. Спочатку були легкі болі, але знеболюючі ліки допомогли швидко зняти дискомфорт. Лікар попереджав, що потрібно відновлюватися поступово. Я залишилась дуже задоволена результатом, груди виглядають чудово.
skibidiMAN

Повідомлення skibidiMAN »

Петрович писав: Вів грудня 03, 2024 10:39 am У моїй ситуації підтяжка грудей була вкрай необхідною після сильного обвисання. Реабілітація тривала до 2 місяців. Спочатку були легкі болі, але знеболюючі ліки допомогли швидко зняти дискомфорт. Лікар попереджав, що потрібно відновлюватися поступово. Я залишилась дуже задоволена результатом, груди виглядають чудово.
У моєї сестри була складна ситуація, їй потрібно було замінити імпланти і зробити підтяжку грудей. Вона зверталась в клініку TRUE BEAUTY і хоче поділитись своїм досвідом. Заміна імплантів https://truebeauty.com.ua/plastichna-hi ... oplastika/ пройшла чудово, лікар був дуже уважним і підтримував її на всіх етапах.
Вона побоювалась реабілітації, але все пройшло набагато легше, ніж вона очікувала. Результат повністю її влаштував: груди стали підтягнутими, а форма значно покращилась. І дуже важливо, що в клініці дбають про комфорт на всіх етапах. Вона щиро рекомендує цю клініку!
Зображення
Відповісти