Терміново потрібні гроші, щоб оплатити курс англійської
Терміново потрібні гроші, щоб оплатити курс англійської
Привіт, друзі. У мене тут невеличка проблема: терміново потрібні гроші, бо не встигаю оплатити курс англійської, а реєстрація закривається за три дні. Не знаю, де їх швидко знайти. Може, є якісь перевірені варіанти, щоб і безпечніше, і не чекати тиждень?
Re: Терміново потрібні гроші, щоб оплатити курс англійської
А якщо спробувати позичити у друзів чи знайомих? У таких ситуаціях час — головне. Є ще варіант із кредитними картками, але там комісії великі. Може, є якісь нові сервіси, які дають гроші швидше?
- skibidiMAN
Зараз багато фінансових компаній працюють онлайн і можуть швидко виручити. Я минулого місяця брав гроші на подібну ситуацію. Знайшов одну компанію, яка мені допомогла буквально за кілька хвилин. Оформили все онлайн, і без зайвих паперів.
-
Можеш спробувати звернутися до МФО Лимон https://limon-credit.com.ua/uk/ Це новий сервіс, який спеціалізується на швидких кредитах. Їхня особливість — мінімум бюрократії та дуже оперативний процес. Реєструєшся на їхньому сайті (limon-credit.com.ua), заповнюєш заявку, і гроші приходять буквально за 15 хвилин. Ставки прозорі, ніяких прихованих платежів, і ти одразу знаєш, скільки потрібно повернути. Якщо все зробиш сьогодні, ще й встигнеш оплатити свій курс. Сам користувався, коли зламався телефон, і треба було терміново купувати новий. Виручили дуже швидко.