Де придбати пам'ятник із граніту?

Для тем, які не підпадають під інші категорії. Тут можна обговорювати будь-які питання.
skibidiMAN

Де придбати пам'ятник із граніту?

Повідомлення skibidiMAN »

Прийшов час встановити пам’ятник для дорогої людини, яка назавжди залишиться в моєму серці. Хочу, аби він був із якісного граніту, надійний, з гравіюванням, що не зітреться за кілька років. Бажано — без посередників, напряму від виробника, щоб знати, за що платиш і кому довіряєш. Але ринок зараз переповнений однаковими пропозиціями: всюди шаблонні написи, типові фото і ціни без пояснень. Як обрати справжніх фахівців, які виготовляють пам’ятники самі, а не просто продають готове? Буду вдячний за реальні відгуки, поради й перевірені контакти виробників.
АндрійПотужний

Re: Де придбати пам'ятник із граніту?

Повідомлення АндрійПотужний »

Цілком вас розумію — сам нещодавно пройшов через подібне. Найважче було знайти тих, хто справді виготовляє, а не просто перепродує. Ознака хорошого виробника — власне обладнання, фото цеху, можливість замовити унікальний дизайн. Ще важливо, щоб не нав’язували готові шаблони, а слухали побажання. Я обрав компанію, яка показала зразки матеріалів, дала змогу погодити все онлайн — від шрифту до розташування портрета. До того ж ціна вийшла чесна, бо без націнки посередників. І головне — відповідальне ставлення на кожному етапі. Не пошкодував.
skibidiMAN

Повідомлення skibidiMAN »

Скажіть, будь ласка, а як щодо термінів виготовлення? Чи потрібно чекати довго? І чи надсилають макет перед виробництвом? Для мене важливо, щоб усе було узгоджено до деталей — і надпис, і фото, і сам камінь.
АндрійПотужний

Повідомлення АндрійПотужний »

Обов’язково надсилають макет на затвердження. Більше того — кілька варіантів, з різним розташуванням напису, шрифтами й навіть обробкою фото, щоб портрет виглядав максимально гідно. Ми замовляли через офіційний сайт ЗАТ «Антик» — і від першої консультації до встановлення пам'ятнику із граніту від виробника https://pamjatnik.com.ua/ua/ усе було чітко, ввічливо й дуже професійно. У них власне виробництво, тож усі роботи виконуються під контролем, без посередників. Спочатку обрали форму та граніт, потім погодили всі деталі по макету, і вже за кілька тижнів пам’ятник був готовий. Усе — дистанційно, нам надсилали фото етапів, радились перед кожним кроком. Я був приємно вражений і якістю, і ставленням. Якщо шукаєте надійних фахівців — це саме той варіант, якому можна довірити найцінніше — пам’ять про рідну людину.
Зображення
Відповісти