Що вдягти у спортзал?
- skibidiMAN
Що вдягти у спортзал?
Дуже хочу записатись у спортзал, вже й абонемент купила, і графік склала, але от з одягом біда — зовсім не знаю, що туди вдягати, щоб і не соромно було, і зручно, і щоб не залипала до мене вся пилюка, як до бавовняних лосін. А ще щоб не сповзало й не крутилось на мені під час вправ, бо я раз пішла в старих штанях і ледь не втратила гідність під час планки. Подруга каже, що треба щось “дихаюче” і “анатомічне”, але я не розуміюся на цих технічних термінах. Може, хтось порадить, що краще брати: шорти, легінси, майки чи футболки? І головне — де ви все це купуєте?
-
Re: Що вдягти у спортзал?
Для занять у залі одяг має бути насамперед функціональним і не сковувати рухів. Уникай бавовни — вона швидко вбирає вологу й стає важкою. Оптимальний варіант — це синтетичні матеріали з домішками еластану або спандексу. На початок рекомендую легінси або тайтси зі щільної тканини — вони не з’їжджають під час вправ. Зверни увагу на плоскі шви — так уникнеш натирання. Вгору — приталена футболка або спортивна майка з вентиляційними вставками. І не забудь про спортивний топ — він важливіший, ніж здається. Одяг повинен не лише сидіти красиво, а й виконувати свою функцію під час навантаження.
- skibidiMAN
Бо я вже думала просто піти в шкільній формі — вона теж не сковує рухів, але, мабуть, буде трохи не в тему
А можеш, будь ласка, підказати, де купуєш речі для залу? Бо шукати наосліп — це як тягнути штангу без інструктора: може й вдасться, а може спину скрутить.
-
Можу порекомендувати ресурс, який давно перевірив на собі й на своїх клієнтах. Заходь на сайт Алістар-спорт — це український магазин спортивного одягу, де дійсно великий вибір речей саме для залу. Там є все: жіночі та чоловічі лосіни, шорти, топи, майки, футболки, худі — і все з функціональних тканин, які не просто виглядають гарно, а реально працюють під час інтенсивних тренувань. Я не раз брав там одяг в зал для новачків і просунутих спортсменів — ніхто не скаржився. Крій продуманий, розміри точні, тканина щільна, але при цьому еластична. Вони регулярно оновлюють колекції, тому щось знайдеш точно. А ще доставляють швидко і без зайвих питань. Дуже рекомендую як місце, де спорт — це не просто стиль, а спосіб життя.