Шукаю сучасну платформу для інтерактивного навчання!

Вищі навчальні заклади, курси, семінари та можливості для професійного розвитку.
Олень

Шукаю сучасну платформу для інтерактивного навчання!

Повідомлення Олень »

Доброго дня! Планую використовувати сучасну платформу для інтерактивного навчання, але не можу визначитися з вибором. Мені потрібен сервіс, що пропонує конструктори уроків, аналітику та рефлексію для учнів, а також елементи гейміфікації для підвищення їхньої мотивації. Порадьте, що варто спробувати? Можливо, у когось є досвід роботи з подібними платформами?
АндрійПотужний

Re: Шукаю сучасну платформу для інтерактивного навчання!

Повідомлення АндрійПотужний »

Доброго дня! Я працював із платформою, яка пропонує всі ці функції, але важливо звертати увагу на адаптивність до потреб учителя. Гейміфікація дуже добре працює на молодших класах, а от аналітика корисна вже для старших. Потрібно тестувати, що більше підходить вашим учням.
Петрович

Повідомлення Петрович »

Привіт! Особисто мені подобаються сервіси, де є все в одному місці – уроки, тести, аналітика. Це зручно, але іноді такі платформи бувають складними в освоєнні. Якщо розібратися, то результат дійсно виправдовує витрати часу на навчання.
skibidiMAN

Повідомлення skibidiMAN »

Петрович писав: Привіт! Особисто мені подобаються сервіси, де є все в одному місці – уроки, тести, аналітика. Це зручно, але іноді такі платформи бувають складними в освоєнні. Якщо розібратися, то результат дійсно виправдовує витрати часу на навчання.
Моя історія з платформою https://arbook.info/ почалася зовсім випадково – колега порадив спробувати, бо я шукав щось нове для інтерактивних уроків. Тепер я просто в захваті!
Конструктор уроків дуже зручний, навіть якщо ти не супер айтішник. Я буквально за кілька хвилин створюю завдання, які зацікавлюють учнів. Готові матеріали теж часто використовую – вони відповідають стандартам МОН, але якщо потрібно, я додаю свої розробки.
Особливо мені подобається, що в платформі є аналітика: можна подивитися, як учні засвоюють матеріал, і вчасно допомогти тим, хто відстає. Ну і гейміфікація – це любов. Діти навіть не помічають, що вчаться, бо для них це як гра. Дуже раджу всім спробувати, бо це реальна підтримка для вчителів!
Зображення
Відповісти