Бджоляр Ужгород

Дискусії про догляд за садом та городом, поради щодо вирощування рослин і боротьби зі шкідниками.
ІрочкаКальян

Бджоляр Ужгород

Повідомлення ІрочкаКальян »

Привіт, ужгородці! Можливо, у когось є контакти перевіреного бджоляра в Ужгороді або поруч? Хочу спробувати справжній домашній мед, а не той, що часто продають у супермаркетах. Крім того, цікавить можливість придбати продукти бджільництва для зміцнення імунітету та загального оздоровлення. Якщо знаєте когось, буду вдячний за рекомендації!
Паляниця2000

Re: Бджоляр Ужгород

Повідомлення Паляниця2000 »

Я сам нещодавно шукав бджоляра, бо теж захотілося справжнього меду та інших продуктів від бджіл. Можу порадити одного місцевого, його звати Василь. Він уже більше десяти років займається бджільництвом і має досить велике господарство недалеко від Ужгорода. Його мед завжди свіжий, а найголовніше — натуральний, без домішок. Що важливо, у нього можна купити не тільки мед, але й інші продукти, такі як прополіс, пилок і навіть маточне молочко. Щороку проходить сертифікацію, так що за якість не хвилюйся. Якщо цікаво, можу скинути його номер.
ІрочкаКальян

Повідомлення ІрочкаКальян »

О, це чудово! Дуже дякую за рекомендацію. Мене саме цікавили продукти для зміцнення здоров’я, особливо прополіс та пилок. Кажуть, що вони мають відмінні властивості для імунітету, а зараз якраз такий період, що хочеться підкріпити організм. Василь займається цим на постійній основі, тобто можна до нього звертатися і в майбутньому? Чи, можливо, в нього є якісь сезонні продукти? Мені ще цікаво, чи він проводить екскурсії на пасіку. Завжди мріяла побачити процес бджільництва на власні очі.
Паляниця2000

Повідомлення Паляниця2000 »

Василь дійсно займається бджільництвом постійно, тож у нього можна купувати продукти практично в будь-який час року. Однак є й сезонні продукти, наприклад, свіжий пилок чи маточне молочко можна придбати лише під час активного медозбору. Щодо екскурсій, то я чув, що інколи він дійсно запрошує охочих на свою пасіку, але це за попередньою домовленістю. Можна буде побачити, як працюють бджоли, як витягується мед, і навіть спробувати самостійно взяти участь у процесі. Це справді цікаво, особливо для тих, хто любить природу.
Відповісти