Обивку вхідних дверей як обрати?

Для тем, які не підпадають під інші категорії. Тут можна обговорювати будь-які питання.
Олень

Обивку вхідних дверей як обрати?

Повідомлення Олень »

Привіт усім! Планую замовити обивку вхідних дверей із використанням МДФ панелей. Може, хтось уже це робив і поділиться досвідом? На що варто звернути увагу при виборі матеріалів? Чи варто економити на панелях, чи краще вибирати дорожчі варіанти? І головне, як знайти перевірену компанію, яка не зірве терміни й гарантує якість роботи?
АндрійПотужний

Re: Обивку вхідних дверей як обрати?

Повідомлення АндрійПотужний »

Робив обивку з МДФ панелями минулого року. Важливо переконатися, що матеріал вологостійкий, особливо якщо двері виходять прямо на вулицю. Я обрав товщину панелей 10 мм, виглядає естетично і додатково ізолює від шуму. Звертайте увагу на якість покриття панелей: дешеві можуть втрачати колір або стиратися з часом.
Петрович

Повідомлення Петрович »

Я обирав дорожчий МДФ із текстурованою поверхнею, бо хотів, щоб двері виглядали як дерев'яні. Панелі коштували дорожче, але виглядають значно краще, ніж звичайні гладкі. При виборі компанії раджу перевіряти, чи вони самі вирізають панелі за розміром дверей, бо деякі цього не роблять і можуть залишити нерівні краї.
skibidiMAN

Повідомлення skibidiMAN »

Петрович писав: Вів листопада 19, 2024 9:44 am Я обирав дорожчий МДФ із текстурованою поверхнею, бо хотів, щоб двері виглядали як дерев'яні. Панелі коштували дорожче, але виглядають значно краще, ніж звичайні гладкі. При виборі компанії раджу перевіряти, чи вони самі вирізають панелі за розміром дверей, бо деякі цього не роблять і можуть залишити нерівні краї.
Особисто я звертався в компанію «Двері-сервіс», і можу сказати — це топ. У мене були старі металеві двері, хотів зробити вигляд як дерев’яні. Вони запропонували текстуровані панелі МДФ, які ідеально імітують дерево. По товщині радили 10 мм, і це виправдало себе. Панелі поставили акуратно, без щілин.
Двері тепер виглядають, як із салону, і тепло тримають відчутно краще. Звук з вулиці майже не чути, навіть якщо хтось грюкає. А головне — усе зробили в обіцяний термін, без жодних затримок. Якщо вас цікавить обивка вхідних дверей мдф https://dveri-service.com.ua/?lang=uk заходьте на їх сайт, там знайдете детальну інформацію про ціни, також є фото виконаних робіт.

Зображення
Відповісти