Як вибрати хороший фен для волосся

Для тем, які не підпадають під інші категорії. Тут можна обговорювати будь-які питання.
Кульбаба

Як вибрати хороший фен для волосся

Повідомлення Кульбаба »

Друзі, допоможіть розібратися, який фен для волосся купити? Маю густе волосся, тому важливо, щоб був потужний, але не пересушував. Читала про іонізацію, але не зовсім розумію, наскільки це важливо. Ще цікаво, чи реально потрібні всі ці насадки? Виробників купа, а як визначитися — не знаю.
julianna

Re: Як вибрати хороший фен для волосся

Повідомлення julianna »

Я недавно теж шукала фен для волосся і довго вибирала. У мене тонке волосся, тому важливо, щоб не пересушував. У результаті взяла модель із керамічним покриттям і функцією іонізації — реально зменшує пухнастість. Потужність вибирала середню, бо дуже сильний потік може нашкодити.
АндрійПотужний

Повідомлення АндрійПотужний »

А я працюю у перукарні й можу сказати, що професійні фени значно кращі. Вони довговічніші й мають більше налаштувань температури та швидкості. Правда, коштують дорожче, але якщо часто сушити волосся, воно того варте. Особливо звертайте увагу на моделі із захистом від перегріву — це дуже зручно.
skibidiMAN

Повідомлення skibidiMAN »

Вибираючи фен для волосся https://beauty-prof.com/ua-volosy/ua-perukarski-instrumenti/ua-feni-dlya-volossya/ , звертайте увагу на потужність: для густого волосся краще підходять моделі від 2000 Вт. Також функція іонізації корисна для зняття статичної електрики й додаткового блиску. Насадки важливі: дифузор створює об’єм, а концентратор підходить для укладання. У професійних моделях часто є холодне повітря, що фіксує зачіску. Якщо ж ви шукаєте хороший фен для домашнього використання, звертайте увагу на баланс ціни й функцій.

Зображення
Шевчук

Повідомлення Шевчук »

Як раз шукаю для роботи різні інструменти.
NikiN

Повідомлення NikiN »

Ищете надежный фен для волос? Тогда советую официального реселлер BaByliss PRO https://www.babylisspro.com.ua/ У них лучший выбор профессиональных фенов. А благодаря ионизации и профессиональным насадкам укладка становится быстрой и безопасной. Мощный мотор сокращает время сушки, а несколько режимов температуры позволяют выбрать оптимальный вариант для любого типа волос.
Відповісти