Легкі супи та гарніри для подорожей!

Для тем, які не підпадають під інші категорії. Тут можна обговорювати будь-які питання.
skibidiMAN

Легкі супи та гарніри для подорожей!

Повідомлення skibidiMAN »

Всім привіт! Шукаю ідеї, що можна взяти в дорогу, особливо легкі супи чи гарніри, які не займають багато місця і швидко готуються. Хтось замовляв подібне? Які варіанти найкраще підходять для подорожей? А що зі смаком – чи не пластик? Поділіться досвідом.
Олень

Re: Легкі супи та гарніри для подорожей!

Повідомлення Олень »

У дорогу зазвичай беру сухі супи чи каші, які потрібно лише залити окропом. Це легке рішення, яке займає мінімум місця. Замовляю такі речі онлайн, але завжди перевіряю склад – смак і якість бувають дуже різними. Для подорожей головне, щоб страва була легкою й поживною.
Петрович

Повідомлення Петрович »

Мій варіант для подорожей – це готові мікси каш із сухофруктами чи горіхами. Їх не потрібно довго готувати, а смак доволі природний. Замовляв кілька разів і жодного разу не пожалів. Пластикового смаку не відчував, але все залежить від бренду.
АндрійПотужний

Повідомлення АндрійПотужний »

Петрович писав: Мій варіант для подорожей – це готові мікси каш із сухофруктами чи горіхами. Їх не потрібно довго готувати, а смак доволі природний. Замовляв кілька разів і жодного разу не пожалів. Пластикового смаку не відчував, але все залежить від бренду.
Я теж довго ламав голову, що взяти з собою в подорож. Найчастіше береш щось готове з супермаркету, але або воно займає багато місця, або смак так собі. Та й не завжди зрозуміло, з чого це зроблено. Одного разу перед поїздкою на природу знайомий порадив спробувати продукцію Lavka ТЕРРА.
Тепер це мій улюблений варіант для поїздок! Я беру їхні легкі супи та гарніри для подорожей асортимент супів і гарнірів онлайн – це щось! Просто заливаєш окропом, і за кілька хвилин у тебе повноцінна страва. У склад нічого зайвого не додають, смак натуральний. Окремо хочу відзначити, що їхні страви компактні й легкі, тому ідеально підходять для рюкзака. У подорожах це просто порятунок: швидко, смачно, корисно.
Зображення
Відповісти