Адідас чорні
Адідас чорні
Підкажіть, будь ласка, хто купував собі чорні кросівки Adidas? Дуже хочу оновити своє взуття, але не можу визначитися з моделлю. Мені важливо, щоб були універсальні — підходили і для повсякденного носіння, і для тренувань у спортзалі. Які саме ви обрали? Як вони носяться? Чи швидко зношуються? І ще цікавить, чи не залишають вони слідів на світлій підлозі, бо часто тренуюся в залі з білим покриттям.
Re: Адідас чорні
Я якраз купила собі чорні Adidas Ultraboost місяців шість тому, і можу поділитися своїм досвідом. Вони реально круті! Виглядають стильно і підійдуть практично під будь-який образ, від спортивного до більш кежуал. Я ношу їх не тільки в спортзал, а й на прогулянки містом або навіть на роботу. Щодо зношування – поки що тримаються добре, хоча використовую їх досить активно. Підошва дуже комфортна, завдяки технології Boost, ніби на подушках ходиш. І головне — вони дійсно не залишають слідів на підлозі, навіть на світлій. Якщо шукаєш щось універсальне, рекомендую звернути увагу на цю модель.
Дякую за рекомендацію! Тепер схиляюся до Ultraboost, бо звучить ідеально для того, що я шукаю. А як у них із розмірною сіткою? Чула, що іноді Adidas може трохи "маломірити". Мені важливо, щоб кросівки були зручними для бігу, але й не надто великими, бо тоді нога буде ковзати всередині. Як ви обрали свій розмір? І чи відчувається різниця, коли бігаєш або займаєшся інтенсивними вправами в залі? Хочу купити онлайн, тому не можу приміряти заздалегідь.
Ну типу у мене стандартний 38-й, і взяла їх у тому ж розмірі. Сіли ідеально, так що можу сказати, що Ultraboost відповідають розмірній сітці. Важливо, щоб ти взяла свій звичний розмір, бо ці кросівки добре "обіймають" ногу, особливо якщо одягаєш їх для бігу чи тренувань. У мене нога не ковзає навіть під час інтенсивних вправ. І ще один плюс — вони дуже легкі. Якщо купуватимеш онлайн, перевір відгуки на сайті, можливо, там буде більше інформації щодо розмірів.