Ремонт телефону
- ІрочкаКальян
Ремонт телефону
У мене виникла проблема з телефоном: екран тріснув після падіння, а ще зарядка почала барахлити. Хочу відремонтувати, але не знаю, де краще звернутися в Ужгороді. Мені важливо, щоб ремонт був якісний, адже телефон мені потрібен постійно для роботи. Чи можете порадити якийсь сервіс, де можна швидко та надійно відремонтувати телефон, і скільки це може приблизно коштувати? Буду вдячна за будь-які поради та рекомендації.
-
Re: Ремонт телефону
У мене минулого року був схожий випадок, коли телефон перестав нормально заряджатися, і я звертався до кількох сервісів в Ужгороді. Найкращий досвід був з майстернею, яку мені порадили друзі — там усе зробили швидко і без зайвих проблем. Що стосується екрана, то це залежить від моделі телефону, але зазвичай заміна екрану займає кілька годин, якщо є потрібні деталі на місці. Якщо ремонт екрану і проблема із зарядкою, то це може обійтися десь в межах 1000-2000 гривень, знову ж залежить від моделі.
- ІрочкаКальян
А ти можеш сказати точніше, де саме ти ремонтував свій телефон? Бо для мене дуже важливо, щоб сервіс не тільки швидко робив ремонт, але й гарантував якість. Ще цікавить, чи перевіряють вони телефони перед видачею, щоб усе працювало, як треба. Бо з попереднім телефоном у мене був досвід, коли екран замінили, але сенсор працював гірше, ніж до ремонту, і довелося повертатися знову. В ідеалі, хочу зробити все за один раз, щоб не гаяти час і нерви.
-
Можу точно порекомендувати сервіс "УжСервіс", де мені все полагодили на відмінно. Там не тільки використовують якісні запчастини, але й перевіряють телефон перед тим, як віддати клієнту, щоб усе працювало належним чином. У моєму випадку після ремонту зарядка почала працювати як нова, і ніяких проблем не виникало. Також у них є адекватні ціни та нормальні терміни ремонту, що дуже важливо. Можу впевнено радити звернутися до них https://list.in.ua/266433/%D0%A3%D0%B6%D0%A1%D0%B5%D1%80%D0%B2%D1%96%D1%81%2D%D0%A3%D0%B6%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B4
-
Розумію вашу ситуацію! Коли телефон ламається, і важливо, щоб ремонт був швидким і якісним, вибір сервісу стає дуже важливим. У Ужгороді є кілька надійних сервісних центрів, які займаються ремонтом телефонів. Ось кілька рекомендацій:
"Сервісний центр UzhTech" – спеціалізується на ремонті смартфонів різних марок, зокрема на заміні екрану та ремонті зарядних портів. У них зазвичай швидкий ремонт та розумні ціни.
"МобіТех" – пропонують не тільки заміну екранів, а й ремонт внутрішніх компонентів телефонів. Відомі своєю уважністю до деталей і оперативністю.
Якщо вам потрібен ремонт побутової техніки, наш сервіс також готовий вам допомогти! Ми займаємося ремонтом пральних машин, холодильників, плит і іншої побутової техніки. Ви можете дізнатися більше та записатися на ремонт через наш сайт: Ремонт техніки - КиївСервіс.
Сподіваємося, що ваш телефон швидко відновиться, а техніка буде служити вам довго!
"Сервісний центр UzhTech" – спеціалізується на ремонті смартфонів різних марок, зокрема на заміні екрану та ремонті зарядних портів. У них зазвичай швидкий ремонт та розумні ціни.
"МобіТех" – пропонують не тільки заміну екранів, а й ремонт внутрішніх компонентів телефонів. Відомі своєю уважністю до деталей і оперативністю.
Якщо вам потрібен ремонт побутової техніки, наш сервіс також готовий вам допомогти! Ми займаємося ремонтом пральних машин, холодильників, плит і іншої побутової техніки. Ви можете дізнатися більше та записатися на ремонт через наш сайт: Ремонт техніки - КиївСервіс.
Сподіваємося, що ваш телефон швидко відновиться, а техніка буде служити вам довго!