Шукаю насадку для фена

Для тем, які не підпадають під інші категорії. Тут можна обговорювати будь-які питання.
skibidiMAN

Шукаю насадку для фена

Повідомлення skibidiMAN »

Привіт всім! У мене зламалась насадка в фені та тепер я шукаю її на заміну, але не знаю де знайти. Хочу, щоб ви порадили мені інтернет-магазин, де її можна придбати по вигідній ціні та доставкою.
julianna

Re: Шукаю насадку для фена

Повідомлення julianna »

В мене також була така проблема, і я замовляла собі таку насадку. Можу тобі підказати де її замовляла, там є всі комплектуючі до фена, тому ти точно знайдеш те що шукаєш. Та і ціни там хороші.
skibidiMAN

Повідомлення skibidiMAN »

Бо я вже багато де шукав, але так і не знайшов те що треба. Буду надзвичайно вдячний, якщо ти мені залишиш посилання на магазин, я хочу ознайомитись з їх асортиментом, та цінами. Дякую завчасно!
julianna

Повідомлення julianna »

Брала собі насадку для фена Moser Edition широку https://beauty-prof.com/ua-volosy/ua-komplektuyuchi-do-instrumentiv/ua-difuzori-ta-nasadki/ саме в онлайн магазині Beaty Prof. Там реально є все необхідно для фена, тому в разі якщо щось зламалось або загубилось, можна без проблем найти на заміну для потрібної моделі фена.

Також в магазині є дуже якісні засоби для догляду за шкірою, волоссям, тілом, і ще багато чого. Все дуже професійне як в салоні краси. Тому я впевнена, що ти точно знайдеш, те що шукаєш без переплат.
Відповісти